Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, DVOJČEK, LOČICA OB SAVINJI, POLZELA, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow
2 %28kopiraj%29
Sold

Dodatne karakteristike

Na odlični lokaciji s sončno lego, bo v kratkem pričeta gradnja novega dvojčka. 

Opis

Do hiše pripelje asfaltirana cesta, ki vodi v slepo ulico. To pomeni, da bo pretok prometa minimalen, saj bodo mimo vozili le stanovalci maloštevilnih hiš. Pripravljena je vsa potrebna infrastruktura (vodovod, elektrika, plinovod, telekomunikacija, kanalizacija, cesta).

Hiša bo grajena iz standardiziranih in preverjenih materialov do 3. podaljšane faze. Pozidava bo izvedena z opečnimi zidaki, nosilni stebri (vertikalne vezi) bodo pozidane s protipotresno betonsko opeko z dodatno armaturo in polnjeno z betonom. Streha bo pokrita z opečno kritino Creaton. Vgrajeno bo kakovostno stavbno pohištvo - okna s 3 slojno zasteklitvijo in 7 komornim profilom, ki je dodatno ojačan s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami. Fasada bo izvedena iz EPS izolativnih plošč (stiropor) debeline 18cm, z nanosom fasadnega lepila in armirno mrežico ter zaključnim slojem. Pripravljeni bodo vsi priključki (voda, elektrika, kanalizacija, telekomunikacije).

Za vse vgrajene materiale in izvedena dela bodo izdane garancije.

V pritličju je na voljo dnevno bivalni prostor s kuhinjo in izhodom na teraso, večnamenska soba, WC, tehnični prostor, predprostor in izkoriščen prostor pod stopniščem. V mansardi je na voljo dovolj prostora za izvedbo spalnice, dveh otroških sob in kopalnice. Seveda si lahko notranjo razporeditev zamislite čisto po svoje.

Lega zagotavlja odlično izhodišče za aktivnosti v naravi, sprehode, tek, kolesarjenje, smučanje, v bližini se nahajajo igrišča za tenis, košarko, odbojko na mivki, otroška igrala itd. Prav tako se v bližini nahaja urejeno mestece Polzela, kjer najdete vse pomembne storitve (vrtec, šola, pošta, banka, trgovine, lekarna, zdravstveni dom itd.). V neposredni bližini je avtobusno postajališče za šolarje. Dostop do avtoceste je oddaljen cca 500m, od tam traja vožnja do LJ cca 40min, do Celja cca 10min in do Maribora cca 30min.

Za dodatne informacije pokličite 030/315-830 – Bojan ali pišite na bojan@center-nepremicnin.si

Zgodovina cen

19. 01. 2021 cca 133.900 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny markerLOČICA OB SAVINJI, BLIZU AC
Tiny buildingHiša, Dvojček
Tiny builtZgrajeno leta 2021

Velikost:122 m2
Zemljišče:411 m2
Tip:Dvojček
Etažnost:P+M
Energetski razred:EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Šifra oglasa:BB264

cca 133.900 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Bojan basic bw

Bojan Bašić


Št. licence: 02489

Tiny telephone030 315 830

Lokacija nepremičnine


LOČICA OB SAVINJI, BLIZU AC

Naselje: Ločica ob Savinji

Občina: Polzela