Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, PARIŽLJE, BRASLOVČE, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Bivanje na prostornem in izredno zasebnem posestvu v nadstandardnih bivalnih pogojih samostojne hiše sta poglavitni prednosti naše ekskluzivne  ponudbe na trgu nepremičnin. Ne ponujamo vam zgolj dom, ponudimo vam lahko način življenja. Neposredno povezavo bivalnih pogojev z naravo na pragu vaše dnevne sobe vam omogoča prostorna in zasebna terasa z bazenom. Okolica je urejena in dovolj intimna, zemljišče vam pa ponuja tudi dodatno zazidljivo zemljišče za gradnjo, če bi imeli takšne potrebe.


Prostorna hiša ponuja vsem članom vaše družine dovolj prostora za bivanje in zasebnost staršev in njihovih otrok ter kasneje odraščajočih otrok. Bivalni prostori hiše so velikosti 283m2, pokrita terasa pred dnevnim prostorom je velikosti 34m2, klet je velikosti 123m2.

Zemljišče, ki je v celoti zazidljivo, je velikosti 3.036m2. Več kot 2.000m2 zemljišča je uporabi trenutne stanovanjske hiše, kar pomeni, da se tu nahaja urejen dovoz, odprto parkirišče, hiša s teraso, bazen in funkcionalno zemljišče ob hiši, ki služi okrasni zasaditev, igri vaših otrok, odprtemu prostoru za piknik ob bazenu ipd.

Hiša je bila zgrajena leta 2005, je moderne zasnove, a tudi s pravimi arhitekturnimi poudarki, ki prilagodijo zasnovo objekta z okoliškim naseljem enostanovanjskih hiš. Gradnja je klasična, s porotherm zidaki debeline 30cm in z izolativnim slojem fasade, ki jo predstavlja kamena volja debeline 16cm.

Strešno kritino predstavljajo strešni paneli z izolacijo, okna so PVC in 2-slojna. 

Ogrevanje  je centralno, radiatorsko in talno gretje. Vgrajena je 16kW toplotna črpalka tipa zrak - voda. 

Hiša je klimatizirana, v dnevnem prostoru je nameščen lokalni rekuperator.

V 1.etaži, ki je delno vkopana in jo predstavljajo kletni prostori, se nahaja kurilnica, tehnični prostori in shramba. Etaža je velikosti 123m2.

2.etažo, ki je pritlična, predstavljajo glavni bivalni prostori. tukaj se torej nahajajo vhod s prostornim vetrolovom, velik dnevni prostor, kjer se nahajajo kuhinja, jedilnica, dnevni prostor s prehodom na teraso. Slednja je velikosti 34m2 in je pokrita. Streha terase je izvedena na način, da vam v poletnem času nudi senco, v zimskem času pa zajema sončne žarke in s tem omogoča posedanje v hladnih mesecih na toplem soncu. V tej etaži se nahaja še soba, apartma s spalnico, garderobno sobo in pripadajočo kopalnico, kjer je nameščena tudi kombinirana savna (finska in infra savna), nato sledi še stranišče za goste, pralnica in velika garaža, ki nudi prostor za dva avtomobila in hrambo ostalih stvari, koles ipd.

Ob zunanji pokriti terasi se nahaja zunanji tlakovani del, kjer se nahaja prostor za piknik oz. peko, ter bazen velikosti 10m x 5m. Slednji je ogrevan preko strešnih konvektorjev in toplotno črpalko z izmenjevalcem toplote.

3.etaža vam ponuja dve spalnici in kopalnico.

Zunanjo ureditev predstavlja urejena okolica z angleško travo in okrasno zasaditvijo. Nameščen je zalivalni sistem. Vodo za zalivanje zagotavlja 24m globoka vrtina, ki ob tem zagotavlja tudi vodo za bazen.


Ob hiši in njenem funkcionalnem zemljišču pa se nahaja še dodatno zazidljivo zemljišče, ki vam ponuja dodatno površino, če imate potrebo po večjem funkcionalnem zemljišču, rekreativnih površinah ali željo po gradnji dodatnega objekta.


Lokacija hiše je v Parižljah, v bližini sprehajališč ob reki Savinji, mesta Polzele kjer so vam na voljo vse storitve mesta (šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna...). Dostopnost cestne infrastrukture je odlična, saj se v bližini nahaja tudi AC priključek Šentrupert in Šempeter. Sprehajalne poti v bližini vas lahko vodijo tudi na bližnjo goro Oljko, Vimperk, Braslovško in Žolneško jezero, Dobrovlje ali pa po poteh v Zgornjo Savinjsko dolino.


Za dodatne slike in lokacijo nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si


ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.


Opis

Zgodovina cen

07. 06. 2022 865.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2005

Velikost:440 m2
Zemljišče:3.036 m2
Tip:Samostojna
Energetski razred:B2 (25 - 35 kWh/m2a)
Šifra oglasa:202136

865.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Urh klemen bw

Urh Klemen


Št. licence: 02076

Tiny telephone040 453 725

Lokacija nepremičnine


Naselje: Parižlje

Občina: Braslovče