Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, PREBOLD, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Tokrat vam lahko ponudimo kar dve hiši v centru Prebolda. Hiši sta dvojčka, ki sta torej prigrajena skupaj vendar sta ločeni bivalni enoti, ki se uporabljata samostojno. Odlična lokacija v centru mesta Prebolda vam omogočata hitri dostop do vseh storitev, šole in vrtca. Prav tako tudi do AC priključka Šempeter v Savinj.dolini.

V ceno sta vključeni obe hiši, ki se prodajata zgolj kot ena celota. Ena hiša je takoj vseljiva, vendar je manjše površine. Druga hiša je 3-etažna in prostorna, vendar pa je potrebna celovite obnove.

 

Manjša hiša ima bivalni prostor velik pribl. 72m2. Slednji se nahaja v visokem pritličju, tj. 2.etaža. Tukaj se torej nahajajo kuhinja in jedilnica, Dnevni prostor, spalnica in kopalnica. Na južnem delu te etaže je tudi prehod na odprto teraso, od koder je prehod po stopnišču do zelenice. Hiška je podkletena, tj. 1.etaža, deloma vkopana, kjer se nahajajo kurilnica, garaža in manjša shramba. Hiša je bila leta 2008 v celoti obnovljena!

 

Druga hiša je 3.etažna. Klet je neizdelana in deloma vkopana. V drugi in tretji etaži se nahajajo bivalni prostori, ki so potrebni celovite obnove. Hiša vam ponuja velik potencial za ureditev bivanja po lastnih željah. OB hiši je tudi prostorni in ravno funkcionalno zemljišče.

 V račun vzamemo stanovanje v Žalcu!

Odlična lokacija v centru, dve hiši, ki vam ponujata en vseljivi del in drugi, ki čaka na preureditev in celotno obnovo po lastnih željah novega lastnika, so prednosti in priložnosti v središču Prebolda.

 

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.

Opis

Zgodovina cen

27. 06. 2022 295.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 1963

Velikost:400 m2
Zemljišče:703 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:K+P+1
Energetski razred:G (210 - 300 kWh/m2a)
Šifra oglasa:202218

295.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Urh klemen bw

Urh Klemen


Št. licence: 02076

Tiny telephone040 453 725

Lokacija nepremičnine


center

Občina: Prebold