Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, LEŠJE, VOJNIK, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Si želite zaživeti na eni najlepših lokacij ob Šmartinskem jezeru? Potem vam ponujamo možnost nakupa praktično nove stanovanjske stavbe, ki je umeščena na veliko parcelo, neposredno na obali Šmartinskega jezera. Na obali vas ob prostoru za piknike že čaka kanu, s katerim boste lahko lahko v poletnih večerih zapluli po jezeru...

Opis

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 2008. Skupna velikost objekta znaša 348 m2, od tega je bivalnih površin 232 m2. Objekt je zgrajen v treh etažah (pritličje, nadstropje in mansarda).


V pritličju je odprt osrednji prostor s krušno pečjo, tehnični prostori (klet, shramba, kotlovnica), kopalnica z WC-jem, prostorna garaža za tri avtomobile, ki jo je mogoče delno preurediti v domačo pisarno, skladišče ali delavnico... Iz osrednjega prostora se izstopa na zunanjo pokrito teraso, pod katero se nahaja letna kuhinja s kuriščem, tekočo vodo in elektriko.


V prvo nadstropje lahko dostopate iz zgornje dovozne ceste, ali po stopnicah iz pritlične etaže. V njem se nahajajo: kuhinja z velikim centralnim bivalnim prostorom, kjer si boste mrzle zimske dni polepšali s kaminom. Kuhinja je zidana, v kombinaciji z lesenimi deli iz masivnega lesa. Iz dnevne sobe je mogoče priti na balkon, iz katerega se odpira lep razgled na Šmartinsko jezero, preko balkona pa lahko dostopate tudi na zeleno streho nad garažo. V etaži je še večja soba, prav tako z izhodom na balkon, WC s prostorom za pralni in sušilni stroj, ter manjši prostor, primeren za utility ali po potrebi manjšo sobo.


V mansardi se nahaja spalnica, z dvema ločenima garderobnima prostoroma. Iz spalnice je mogoče stopiti na velik balkon, ki nudi čudovit pogled na Šmartinsko jezero. V mansardi se nahaja še dodatna soba, ter zelo velika kopalnica z jacuzzijem in tuš kabino. V prostoru so pripravljene tudi instalacije za montažo savne.


Na prostornem zemljišču, ki pripada stavbi se v neposredni bližini jezera nahaja še sadovnjak in pokrit paviljon za piknike, z dovedeno elektriko in vodo, ki vam ponuja neomejene možnosti za sprostitev neposredno ob obali Šmartinskega jezera.


Stavba je odlično izolirana, tako da je poleti hladna, pozimi pa boste porabili minimalne stroške za ogrevanje. Ogrevanje objekta je na kurilno olje ali trdo gorivo. V vseh etažah je možnost ogrevanja s talnim in/ali radiatorskim ogrevanjem. Tla so iz visokokakovostne italijanske keramike, v spalnici so lesene talne obloge. Celotna hiša je klimatizirana. Objekt ima napeljane instalacije za tehnično varovanje, objekt je priključen na električno, vodovodno ter telefonsko in kabelsko omrežje. Fekalne vode se do predvidene izgradnje kanalizacijskega omrežja odvajajo v čistilno napravo.


Stavba ima uporabno dovoljenje in je vpisana v kataster stavb.


V kolikor vam to dopuščajo finančne možnosti, lahko posest še dodatno povečate, saj je poleg te nepremičnine mogoče dokupiti še sosednjo posest, na kateri se nahaja nedokončan objekt, s čimer bi lahko svojo posest povečali na skupnih 10.700 m2.


Do nepremičnine dostopate po asfaltni cesti, ki vodi ob Šmartinskem jezeru. Vse potrebne trgovine in storitvene dejavnosti vas čakajo v dobra 2 kilometra oddaljenem Vojniku, kjer se nahaja tudi osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom... Avtocestni priključek Celje-center je oddaljen cca. 5km, tako da vam lokacija omogoča tudi hitro povezavo s preostankom Slovenije.


Še niste prepričani? Pokličite za brezplačen ogled. Kupcem ponujamo tudi možnost pridobitve ugodnega kredita za financiranje nakupa. Za dodatne fotografije, več informacij in za ogled nepremičnine pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič

Zgodovina cen

29. 06. 2022 370.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2008

Velikost:348 m2
Zemljišče:4.761 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:P+1+M
Energetski razred:D (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra oglasa:202210DL-SS

370.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Lešje 3A

Naselje: Lešje

Občina: Vojnik