Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, LEŠJE, VOJNIK, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Iščete poslovno priložnost v turizmu ali imate poslovno idejo, za katero potrebujete več apartmajev v neposredni bližini Šmartinskega jezera? Potem vam predstavljamo nedokončan nastanitveni objekt, umeščen na ogromno parcelo, ki ima neposreden stik s Šmartinskim jezerom. Sama parcela s svojo velikostjo in lokacijo ponuja še dodatne možnosti za dodatno razširitev turistične dejavnosti.

Opis

Nastanitveni objekt je po klasifikaciji opredeljen kot stavba za kratkotrajno namestitev je zgrajen do 3. podaljšane gradbene faze. Skupna velikost objekta znaša 365 m2. Objekt je zgrajen v treh etažah (pritličje, nadstropje in mansarda).


V pritličju velikem 135 m2, ki je delno vkopano, je po načrtu predviden velik skupni prostor, kuhinja, shrambe, WC in velika garaža. Seveda je temu delu po potrebi mogoče spremeniti namembnost v dodatne bivalne enote. V pritlični del je mogoče dostopati skozi tri ločene vhode.


V prvem nadstropju (120 m2) in mansardi (110 m2) so po projektu predvideni trije apartmaji oz. bivalne enote. Vsi so v dveh etažah in imajo dostop na balkone s čudovitim razgledom na jezero. Izvedene so električne ter vodovodne instalacije. Apartmaji imajo lasten dostop iz zgornje dovozne ceste.


Objekt ponuja več možnosti za izkoristek. Lahko ga boste izkoristili kot objekt za turistične nastanitve ob Šmartinskem jezeru, kot poslovni objekt za oddajo nastanitvenih enot, kot kombinacijo bivalnih prostorov s poslovni prostori / delavnico v kleti. Z dokupom sosednje že dokončane stanovanjske stavbe pa lahko na dvorišču svoje hiše razvijete poslovno idejo, ki je pisana na kožo vam in vaši družini. Z dodatnim nakupom bi lahko svojo posest povečali na skupnih 10.700 m2.


Stavba ima gradbeno dovoljenje in vse projekte.


Prostorno zemljišče, ki pripada stavbi, sega do obale Šmartinskega jezera in vam ponuja še dodatne možnosti za širitev vaše poslovne ideje.


Dovozna ceste in dvorišča, ki lahko služijo tudi kot velika parkirišča, so asfaltirana. Fekalne vode se do predvidene izgradnje kanalizacijskega omrežja odvajajo v čistilno napravo. Posestvo ponuja dovolj zasebnosti in je umeščeno tik nad Šmartinskim jezerom, v veliko zelenja in čudovitimi razgledi na jezero. 


Velike možnostmi so za razvoj turizma. S sprejetjem Uredbe o državnem prostorskem načrtu za območje Šmartinskega jezera (UR.L.RS 57/2010) dobi nedograjeni objekt še večjo vrednost, saj omogoča tudi namembnost za potrebe turizma. Glede na predmet državnega prostorskega načrta za območje Šmartinskega jezera, ki obsega pet območij: območje Počitniški center, območje Prireditveno-rekreacijski center, območje Javno naravno kopališče, območje Igrišče za golf Prešnik in območje Javna infrastruktura, postanejo nastanitvene kapacitete pomemben dejavnik turistične ponudbe. Mestna občina Celje dopolnjuje državni program Šmartinskega jezera še z dodatnimi predvidenimi razvojnimi centri kot so: pešpoti, tematske poti in kolesarske steze, event center, javno naravno kopališče, golf igrišče z dvorcem Prešnik, kmečki turizem. Šmartinsko jezero postaja vedno bolj priljubljeno turistično območje.


Do nepremičnine dostopate po asfaltni cesti, ki vodi ob Šmartinskem jezeru. Vse potrebne trgovine in storitvene dejavnosti vas čakajo v dobra 2 kilometra oddaljenem Vojniku, kjer se nahaja tudi osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom... Avtocestni priključek Celje-center je oddaljen cca. 5km, tako da vam lokacija omogoča tudi hitro povezavo s preostankom Slovenije.


Še niste prepričani? Pokličite za brezplačen ogled. Kupcem ponujamo tudi možnost pridobitve ugodnega kredita za financiranje nakupa. Za več informacij in za ogled nepremičnine pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič

Zgodovina cen

29. 06. 2022 250.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2015

Velikost:365 m2
Zemljišče:5.938 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:P+1+M
Energetski razred:EI v izdelavi
Šifra oglasa:202210DL-AS

250.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Objekt severno od objekta z naslovom Lešje 3A

Naselje: Lešje

Občina: Vojnik