Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: POSEST, DRUGO, LEŠJE, VOJNIK, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Na posesti se nahajata dokončana stanovanjska hiša in nedokončan apartmajski objekt, ki ga boste lahko izkoristili glede na vaše potrebe. Na obali vas ob prostoru za piknike že čaka kanu, s katerim boste lahko lahko v poletnih večerih zapluli po jezeru...

Opis

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 2008. Skupna velikost objekta znaša 348 m2, od tega je bivalnih površin 232 m2. Objekt je zgrajen v treh etažah (pritličje, nadstropje in mansarda).


V pritličju je odprt osrednji prostor s krušno pečjo, tehnični prostori (klet, shramba, kotlovnica), kopalnica z WC-jem, prostorna garaža za tri avtomobile, ki jo je mogoče delno preurediti v domačo pisarno, skladišče ali delavnico... Iz osrednjega prostora se izstopa na zunanjo pokrito teraso, pod katero se nahaja letna kuhinja s kuriščem, tekočo vodo in elektriko.


V prvo nadstropje lahko dostopate iz zgornje dovozne ceste, ali po stopnicah iz pritlične etaže. V njem se nahajajo: kuhinja z velikim centralnim bivalnim prostorom, kjer si boste mrzle zimske dni polepšali s kaminom. Kuhinja je zidana, v kombinaciji z lesenimi deli iz masivnega lesa. Iz dnevne sobe je mogoče priti na balkon, iz katerega se odpira lep razgled na Šmartinsko jezero, preko balkona pa lahko dostopate tudi na zeleno streho nad garažo. V etaži je še večja soba, prav tako z izhodom na balkon, WC s prostorom za pralni in sušilni stroj, ter manjši prostor, primeren za utility ali po potrebi manjšo sobo.


V mansardi se nahaja spalnica, z dvema ločenima garderobnima prostoroma. Iz spalnice je mogoče stopiti na velik balkon, ki nudi čudovit pogled na Šmartinsko jezero. V mansardi se nahaja še dodatna soba, ter zelo velika kopalnica z jacuzzijem in tuš kabino. V prostoru so pripravljene tudi instalacije za montažo savne.


Stavba je odlično izolirana, tako da je poleti hladna, pozimi pa boste porabili minimalne stroške za ogrevanje. Ogrevanje objekta je na kurilno olje ali trdo gorivo. V vseh etažah je možnost ogrevanja s talnim in/ali radiatorskim ogrevanjem. Tla so iz visokokakovostne italijanske keramike, v spalnici so lesene talne obloge. Celotna hiša je klimatizirana. Objekt ima napeljane instalacije za tehnično varovanje, objekt je priključen na električno, vodovodno ter telefonsko in kabelsko omrežje. Fekalne vode se do predvidene izgradnje kanalizacijskega omrežja odvajajo v čistilno napravo.


Stavba ima uporabno dovoljenje in je vpisana v kataster stavb.Nastanitveni objekt je po klasifikaciji opredeljen kot stavba za kratkotrajno namestitev je zgrajen do 3. podaljšane gradbene faze. Skupna velikost objekta znaša 365 m2. Objekt je zgrajen v treh etažah (pritličje, nadstropje in mansarda).


V pritličju velikem 135 m2, ki je delno vkopano, je po načrtu predviden velik skupni prostor, kuhinja, shrambe, WC in velika garaža. Seveda je temu delu po potrebi mogoče spremeniti namembnost v dodatne bivalne enote. V pritlični del je mogoče dostopati skozi tri ločene vhode.


V prvem nadstropju (120 m2) in mansardi (110 m2) so po projektu predvideni trije apartmaji oz. bivalne enote. Vsi so v dveh etažah in imajo dostop na balkone s čudovitim razgledom na jezero. Izvedene so električne ter vodovodne instalacije. Apartmaji imajo lasten dostop iz zgornje dovozne ceste.


Objekt ponuja več možnosti za izkoristek. Lahko ga boste izkoristili kot objekt za turistične nastanitve ob Šmartinskem jezeru, kot poslovni objekt za oddajo nastanitvenih enot, kot kombinacijo bivalnih prostorov s poslovni prostori / delavnico v kleti.


Stavba ima gradbeno dovoljenje in vse projekte.
Na prostornem zemljišču, ki pripada stavbama se v neposredni bližini jezera nahaja še sadovnjak in pokrit paviljon za piknike, z dovedeno elektriko in vodo, ki vam ponuja neomejene možnosti za sprostitev neposredno ob obali Šmartinskega jezera.


Posestvo ponuja dovolj zasebnosti in je umeščeno tik nad Šmartinskim jezerom, z veliko zelenja in čudovitimi razgledi na jezero. Velike možnostmi so za razvoj turizma. S sprejetjem Uredbe o državnem prostorskem načrtu za območje Šmartinskega jezera (UR.L.RS 57/2010) dobi nedograjeni objekt še večjo vrednost, saj omogoča tudi namembnost za potrebe turizma. Glede na predmet državnega prostorskega načrta za območje Šmartinskega jezera, ki obsega pet območij: območje Počitniški center, območje Prireditveno-rekreacijski center, območje Javno naravno kopališče, območje Igrišče za golf Prešnik in območje Javna infrastruktura, postanejo nastanitvene kapacitete pomemben dejavnik turistične ponudbe. Mestna občina Celje dopolnjuje državni program Šmartinskega jezera še z dodatnimi predvidenimi razvojnimi centri kot so: pešpoti, tematske poti in kolesarske steze, event center, javno naravno kopališče, golf igrišče z dvorcem Prešnik, kmečki turizem. Šmartinsko jezero postaja vedno bolj priljubljeno turistično območje.


Do nepremičnine dostopate po asfaltni cesti, ki vodi ob Šmartinskem jezeru. Vse potrebne trgovine in storitvene dejavnosti vas čakajo v dobra 2 kilometra oddaljenem Vojniku, kjer se nahaja tudi osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom... Avtocestni priključek Celje-center je oddaljen cca. 5km, tako da vam lokacija omogoča tudi hitro povezavo s preostankom Slovenije.


Še niste prepričani? Pokličite za brezplačen ogled. Kupcem ponujamo tudi možnost pridobitve ugodnega kredita za financiranje nakupa. Za dodatne fotografije, več informacij in za ogled nepremičnine pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič


Zgodovina cen

01. 07. 2022 590.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingPosest, Drugo

Velikost:10.699 m2
Tip:Drugo
Šifra oglasa:202210DL

590.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Hiša z naslovom Lešje 3A in apartmajska stavba severno od hiše

Naselje: Lešje

Občina: Vojnik