Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, TRNAVA, BRASLOVČE, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

V Trnavi, v manjšem naselju, vam v nakup ponujamo novogradnjo - enostanovanjsko hišo v tretji podaljšani gradbeni fazi in naravnem primestnem okolju z razgledom na Savinjsko dolino. 

Opis

Objekt se nahaja na sončni legi v naselju Trnava. V naselju je podružnična šola, vrtec in trgovina. Avtocestni priključek Šentrupert je oddaljen le 1km, od koder je do Celja 17km, Ljubljana in Maribor pa sta oddaljena le 50 in 60 kilometrov, kar vam omogoča tudi dnevno vožnjo na delo.


Hiši pripada lasten dovoz in pokriti nadstrešek s prostorom za dva osebna avtomobila. 


Hiša bo zgrajena do tretje podaljšane gradbene faze, izvedena bo tudi prometna in komunalna ureditev. Neto tlorisna površina znaša 141 m2. Objekt je etažnosti P+M. Celotno zemljišče je velikosti 580 m2.


Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov. V pritličju se nahaja predprostor, iz katerega je dostop v garderobo in v velik odprt bivalni prostor, ki je povezan s kuhinjo. Med njima se nahajajo stopnice v drugo nadstropje. V jugozahodnem vogalu bivalnega protora je izhod na pokrito teraso z razgledom na hribe in travnike južno od hiše. 


V drugem nadstropju pridete v galerijo iz katere vstopate v dve enaki sobi, ki lahko služita kot otroški sobi ali si ju preuredite v domači pisarni, v večjo spalnico, ki je povezana z lastno kopalnico in garderobo ter v manjšo kopalnico in pralnico.

Oglaševana cena ne vsebuje 9,5 % DDV-ja.


Še niste prepričani? Pokličite za brezplačen ogled. Kupcem ponujamo tudi možnost pridobitve ugodnega kredita za financiranje nakupa. Za dodatne fotografije, več informacij in za ogled nepremičnine pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič

Zgodovina cen

14. 07. 2022 195.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtNovogradnja, zgrajena l. 2022

Velikost:140 m2
Zemljišče:580 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:P+M
Energetski razred:EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Šifra oglasa:202113-DL

195.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Naselje: Trnava

Občina: Braslovče