Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: STANOVANJE, 3-SOBNO, ŠMARJE PRI JELŠAH, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow
Image1 %28kopiraj%29
Sold

Dodatne karakteristike

V Šmarju pri Jelšah poteka gradnja novega stanovanjskega kompleksa z modernimi stanovanji in funkcionalnimi tlorisi na privlačni lokaciji lokacija v samem centru mesta Šmarje pri Jelšah, prodamo.

Opis


Naprodaj je trosobno stanovanje površine 93 m2, ki se nahaja v prvem nadstropju.


Stanovanje odlikuje kvalitetno vgrajeno stavbno pohištvo, talne obloge in notranja vrata. Funkcionalna zasnova stanovanja po nudi dovolj prostora za celotno družino.


Oprema objekta bo skladna s trenutnimi energetskimi standardi, ki zagotavljajo nizke stroške vzdrževanja objekta. To pomeni, da bo ogrevanje in sanitarno vodo primarno zagotavljala toplotna črpalka, podporni sistem v primeru povečanih potreb bo zagotovljen s podporno plinsko pečjo, pri čemer bo obračun porabe vode/energije po dejanski porabi stanovalcev. Za ustrezno prezračevanje prostorov bo poskrbela rekuperacija. Za hlajenje bo izvedena predpirprava za namestitev klimatske naprave. Okna bodo zastirana z zunanjimi žaluzijami. Internetni dostop bo zagotovljen preko optične povezave.   


Blok je opremljen z dvigalom. Nahaja se v samem centru mesta Šmarje pri Jelšah, kjer se nahaja vsa potrebna  infrastruktura - šola, vrtec, pošta, banka, zdravstveni dom.


Poleg stanovanja je potrebno dokupiti tudi lastniško pokrito parkirno mesto v vrednosti 8.000 EUR v garažnem objektu, ki bo zgrajen ob objektu.


V kolikor bi zaradi gibalne oviranosti oz. vašega zdravstvenega stanja potrebovali osebno asistenco, vam lahko v sodelovanju z bližnjim domom upokojencev ponudimo dodatno oskrbo, kot jo zagotavljajo varovana stanovanja, ki se nahajajo v bližini novogradnje.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino.


Za dodatne informacije in oglede pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič.

Zgodovina cen

16. 09. 2022 199.992 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingStanovanje, 3-sobno
Tiny builtNovogradnja, zgrajena l. 2023

Velikost:93 m2
Tip:3-sobno
V etaži:1
Etažnost:P+1+2
Energetski razred:EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Šifra oglasa:2022051ST5DL

199.992 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Občina: Šmarje pri Jelšah