Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: POSEST, ZA INVESTICIJO, BELI POTOK PRI FRANKOLOVEM, VOJNIK, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

V Savinjski dolini, v Belem Potoku pri Frankolovem, vam v nakup ponujamo bivši kamnolom z izdelano idejno zasnovo umestitve športno rekreacijskega centra. Glavni poudarek centra je na kolesarstvu in plezanju ter povezovanju vseh športnih in kulinaričnih možnosti v širšem okolju Frankolovega.

Opis

Na predvidenem območju sedaj zapuščenega in kasneje saniranega kamnoloma je z idejno zasnovo umeščen športno rekreacijski center, ki s svojim programom in izgledom ureja sedaj degradirano območje. 


Objekt je integriran v naravni okoliš v smislu minimalne degradacije okolice glede na konfiguracijo terena, zapolnjuje prostor ter se prilagaja terenu kot je bil nekoč pred pričetkom rudarjenja na tem območju. Pod terenom je objekt pravokotne oblike, po višini deljen na klet, pritličje in nadstropje. Vhod je iz južne strani, kjer so locirana tudi parkirna mesta.


Programsko je v objekt umeščena restavracija, športna dvorana s plezalno steno, izposojevalnica koles in spremne dejavnosti. V preostalem prostoru na dani parceli je predvidena še kolesarska proga z ovirami, kolesarski poligon za mlajše udeležence, 40 metrov visoka plezalna stena, zip line in prostor za umestitev manjšega glampinga.


Lokacija lahko služi tudi kot izhodišče za ostale lokalne turistične znamenitosti ( Terme Zreče, Terme Dobrna, vinska klet Zlati Grič, KSEVT Vitanje, Žička kartuzija, Šmartinsko jezero, Konjiška gora, grad Lindek, lokalne turistične kmetije, itd...).Še niste prepričani? Pokličite za brezplačen ogled. Kupcem ponujamo tudi možnost pridobitve ugodnega kredita za financiranje nakupa. Za dodatne fotografije, več informacij in za ogled nepremičnine pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič

Zgodovina cen

19. 09. 2022 900.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingPosest, Za investicijo

Velikost:28.412 m2
Dodatna karakteristika:za poslovno gradnjo
Tip:Za investicijo
Šifra oglasa:202207DL

900.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Naselje: Beli Potok pri Frankolovem

Občina: Vojnik