Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: POSEST, ZAZIDLJIVA, ŽALEC, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Na obrobju Žalca, v naselju Vrbje, vam ponujamo zazidljivo zemljišče na robu naselja, s katerega se na jugovzhodni strani odpira pogled na okoliške travnike. Parcela je dovolj velika, da boste na njej poleg hiše lahko umestili še vse ostale potrebne objekte in prostorno zelenico.


Dopustna gradnja je (K)+P+M oz. (K)+P+1. Strehe so praviloma dvokapnice, dopustne so dvokapnice v kombinaciji z ravnimi strehami.


Zemljišče se nahaja v mirnem delu naselja. Do parcele vodi asfaltna cesta. Na parceli je postavljen montažni objekt, ki ima priklopljeno elektriko in vam v času gradnje lahko služi kot pomožen objekt za shranjevanje orodja, hkrati pa lahko v poletnih mesecih v njem tudi prespite.


Na zemljišču oz. v njegovi neposredni bližini vas čakajo vsi potrebni priključki: elektrika, vodovod, plinovod, telefon, CATV in javna kanalizacija.


Naselje Vrbje se nahaja v neposredni bližini mesta Žalec, ki vam ponuja vso potrebno infrastrukturo za bivanje (trgovine, šole, vrtce, zdravstveni dom, pošto, banke, lokale in ostale storitvene dejavnosti, železniško postajo, avtobusno postajo,...). V samem naselju se nahaja trgovina in gostilna. Le nekaj korakov od parcele vas čaka pot, ki vodi do ribnika Vrbje in reke Savinje, ki vam ponujata obilo možnosti za sprehode in tek v naravi, kolesarjenje in ribolov, v zimskem času pa tek na smučeh, sankanje in ostale zimske dejavnosti. Lega v bližini avtocestnega izvoza Žalec vam omogoča dobro povezanost z okoliškimi kraji, Ljubljano in Mariborom.


Opis

Zgodovina cen

21. 08. 2017 67.000 EUR
24. 10. 2019 +4.38% 70.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingPosest, Zazidljiva

Velikost:947 m2
Tip:Zazidljiva
Šifra oglasa:201704DL

70.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Vrbje

Občina: Žalec