Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, PREKORJE, CELJE, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

V bližnji okolici Celja vam ponujamo dokončan objekt, umeščen na lepi lokaciji v naravnem okolju, na koncu ulice, kjer se boste prebujali v jutra obdani z gozdom. Za oglaševano ceno vam bo investitor objekt dokončal do te mere, da vanj prinesete le še kopalniško opremo, pohištvo in svetila, ter se vselite v vaš novi dom.

Opis

Objekt je bil leta 2009 zgrajen do tretje podaljšane gradbene faze, v letu 2017 dokončan do trenutnega stanja in bo dokočan na ključ po vaših željah. To pomeni, da so v ceni zajeta še vsa zaključna obrtna dela (estrihi, ometi, obdelava stropov, talne obloge, keramika v kopalnici, notranja vrata) ter vse strojne inštalacije (ogrevanje s toplotno črpalko ali plinom, elektrika, vodovod, CATV, mala čistilna naprava). Vgrajeno je že vso stavbno pohištvo z zunanjimi roletami in komarniki. V ceni je zajeta tudi že urejena okolica (škarpe in tlakovci, izravnava zelenice v zaledju objekta). Objekt torej ponuja resnično veliko za ponujeno ceno.


Objektu pripada še dodatna zelenica v zaledju objekta, ki vam ponuja dovolj zasebnosti, da si na njej postavite še bazen, vrtno lopo in letni vrt.


Objekt se nahaja dobra 2 km stran od avtocestnega priključka Celje, šola in vrtec sta oddaljena 3 km, vse ostale potrebne storitve pa vam ponuja Celje, ki je oddaljeno le nekaj minut vožnje.


Za ogled in dodatne informacije pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite na 041/370-433 - Dejan Lavbič


Zgodovina cen

24. 12. 2018 178.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2019

Velikost:178 m2
Zemljišče:473 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:P+1
Energetski razred:EI v izdelavi
Šifra oglasa:201817DL

178.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


HIŠA NA KLJUČ - PREKORJE

Naselje: Prekorje

Občina: Celje