Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, ŠMARTNO OB PAKI, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow
2
Sold

Dodatne karakteristike

Na odlični obcestni lokaciji ob glavni cesti v Šmartnem ob Paki vam v nakup ponujamo večji objekt, ki predstavlja odlično izhodišče za investicijo in ureditev večstanovanjskega objekta. Na vašo željo je objekt lahko namenjen tudi poslovni rabi. Prostorno funkcionalno zemljišče ob objektu vam omogoča dovolj parkirnega prostora in prostora za zunanjo ureditev po vaših potrebah.

Opis

Objekt predstavljajo 4.etaže. Kletna in pritlična etaža sta izdelani in izkoriščeni, 3. in 4.etaža sta neizdelani ali delno dokončani. Skupna velikost objekta je 1.406m2

Prvo etaža je kletna.

Drugo etaža je dokončana, uporabljala se je za gostinsko dejavnost, trenutno pa za poslovno dejavnost.

Tretjo etažo predstavljajo nedokončani prostori, ki jih lahko namenite poslovnim ali stanovanjskim namenom. Stanovanjski del je v delu stavbe izveden.

Četrto etažo predstavlja neizdelano podstrešje.

V objektu je pripravljen tudi jašek za dvigalo.

Ogrevanje je centralno in urejeno s pečjo na kurilno olje. Objekt ima vse potrebne infrastrukturne oz. komunalne priključke.

V neposredni bližini objekta se bo nahajal tudi uvoz na novo avtocesto, ki se bo pričela graditi in bo potekala od AC priključka Šentrupert, do Velenja in Koroške.

Odlična lokacija ob lokalni cesti proti Šmartnem in ob AC priključku v prihodnje, vam ponuja odlične možnosti za širitev vašega posla in odlično investicijsko priložnost.

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. 


Zgodovina cen

12. 12. 2019 242 EUR/m2

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny markerŠmartno ob Paki
Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 1952

Velikost:1.406 m2
Zemljišče:2.396 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:K+P+1+M
Energetski razred:G (210 - 300 kWh/m2a)
Šifra oglasa:201957-2

242 EUR/m2

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Urh klemen bw

Urh Klemen


Št. licence: 02076

Tiny telephone040 453 725

Lokacija nepremičnine


Občina: Šmartno ob Paki