Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: POSEST, ZAZIDLJIVA, LOČICA OB SAVINJI, POLZELA, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Išcete lokacijo ob glavni cesti, kjer bo vaša domaca poslovna dejavnost dobro vidna in lahko dostopna vsem vašim strankam? 

Si želite v zaledju poslovnih prostorov urediti bivalne prostore na parceli z zelenico, odmaknjeno od ceste? 

Opis

Potem vam po ugodni ceni lahko ponudimo zemljišce ob glavni cesti, ki vodi od avtocestnega prikljucka do mesta Polzela. Zazidljiva parcela, ki vam bo pomagala uresniciti vašo poslovno idejo, hkrati pa v zaledju nudila prijetno bivalno okolje je velika 600 m2 in primerna za stanovanjsko-poslovno gradnjo. Po potrebi lahko dokupite do skupno 2.132 m2 zemljišca.


Na parceli se nahajajo sledeci prikljucki: kanalizacija, vodovod, telefon in catv, v neposredni bližini pa še elektricni prikljucek. Mirno naselje in bližina centra mest Polzela in Šempeter, vam zagotavljata hiter dostop do potrebnih storitev.


Parcela leži v oddaljenosti 15 minut hoje od centra Šempetra v Savinjski dolini in 2min vožnje izven prijetnega mesta Polzela, ki vam s šolo, vrtcem, trgovinami, pošto, banko in zdravstvenim domom nudita vse potrebne storitve za današnji nacin življenja. V bližinji okolici se nahaja tudi reka Savinja, ribnika v Vrbju in Preserjah in okoliški hribi, ki vam nudijo prijetne trenutke sprostitve od napornega vsakdana.


Vašo mobilnost povecuje AC prikljucek Polzela, ki leži v oddaljenosti 500m, ter bližina avtobusnega in železniškega postajališca.


ŠE NISTE PREPRIcANI? Poklicite za brezplacen ogled. Zagotavljamo vam tudi brezplacno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele in pridobivanju projektne dokumentacije za novogradnjo ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Za vec informacij poklicite 041/370-433 - Dejan ali pišite na dejan@center-nepremicnin.si.

Zgodovina cen

24. 03. 2020 31.200 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny markerPolzela
Tiny buildingPosest, Zazidljiva

Velikost:600 m2
Tip:Zazidljiva
Šifra oglasa:201903DL

31.200 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Polzela

Naselje: Ločica ob Savinji

Občina: Polzela