Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI, ŽALEC, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

 Na robu naselja Šempeter v Savinjski dolini gradimo naselje samostojnih hiš v tretji podaljšani gradbeni fazi. Objekti so locirani ob stranski ulici, ki vodi do travnikov. S pravočasno odločitvijo o nakupu lahko še aktivno sodelujete pri prilagoditvi tlorisa objekta vašim željam

Opis

Objekt je velik 10,5×8m, neto tlorisne površine cca. 123 m2, etažnosti P+M. Novogradnja stoji na zemljišču, velikosti 435 m2.

Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, velike steklene površine v dnevni sobi in jedilnici, ter frčada nad garderobo v mansardi, ki vam omogoča boljši izkoristek prostora. V pritličju je predviden hodnik, iz katerega dostopate v utility spodnjo kopalnico, ter velik odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. V pritličju se nahaja še kabinet, ki lahko služi kot pisarna ali dodatna spalnica. Po stopnicah se povzpnete v mansardo, kjer je predviden prostor za dve otroški sobi, spalnico, garderobo oz. kabinet in prostorno kopalnico. Seveda si v tej fazi gradnje lahko objekt še prilagodite svojim željam.

Umestitev objekta v prostor je idealna, saj je dovoz na vzhodni strani, parkirne površine pa na severni strani objekta. Na jugovzhodni strani objekta vas čaka prostorna osončena zelenica, ki je dovolj velika, da bo na njej dovolj prostora tudi za postavitev bazena, manjši vrt in ostale pomožne objekte.

Objekt je zgrajen iz Porotherm opeke, s Porotherm profi Dryfix sistemom gradnje skladno s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo, nosilnimi stenami debeline 30 cm, debelino fasade 18 cm in PVC okni s troslojno zasteklitvijo. Objekt je pokrit z opečno strešno kritino v črni barvi. Tudi temeljna plošča je izolirana z XPS stiroporom, tako da bo vaš novi dom tudi energetsko varčen.

Objekt je priključen na gospodarsko javno infrastrukturo: vodovod, elektrika, javna kanalizacija, telekomunikacijski vod. Za ogrevanje je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda.

Objekt je lociran v mirni soseki, ob dovozni cesti, ki vodi na bližnje travnike. V bližini se nahaja breg reke Savinje, ki vam nudi obilico možnosti za sprehode v naravi. V radiju 900 m od objekta se nahajajo osnovna šola, trgovine, avtobusna postaja, pošta, kavarne, restavracije. V radiju 1,5 km boste lahko dostopali do železniške postaje in fitnesa. AC priključek Šempeter, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane, je oddaljen 2,5 km.

Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz DGD projektne dokumentacije.

Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - Dejan

Zgodovina cen

20. 08. 2020 150.000 EUR
02. 09. 2020 +3.28% 155.000 EUR
13. 11. 2020 +2.55% 159.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2020

Velikost:123 m2
Zemljišče:2.020 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:P+M
Energetski razred:EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Šifra oglasa:201902DL-1

159.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Naselje: Šempeter v Savinjski Dolini

Občina: Žalec