Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, PREBOLD, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow
01 %28kopiraj%29
Sold

Dodatne karakteristike

 Na robu Prebolda vam v nakup ponujamo novogradnjo - samostojno hišo zgrajeno na ključ s premišljeno razporeditvijo prostorov. Lokacija objekta na južnem delu Prebolda, ob vznožju gozdov, vam zagotavlja prijetno bivanje v naravnem okolju.

Opis

Objekt velikosti 11×7m, etažnosti P+M, ima neto tlorisno površino cca. 110,43 m2. Novogradnja je zgrajena na zemljišču velikosti 616 m2.

V pritličju vstopite v predprostor iz katerega dostopate v WC, utility in kabinet, naprej pa v odprt dnevni prostor z jedilnico kuhinjo in stopniščem. V mansardi vas čakata dve sobi, kopalnica in spalnica z lastno garderobo. Seveda je v času gradnje mogoče objekt še prilagoditi vašim željam.

Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, velike steklene površine v dnevni sobi in frčada nad garderobo v mansardi, ki vam omogoča boljši izkoristek prostora.

Objekt je montažne gradnje, skladno s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo, debelina fasade je 20 cm, vgrajena so kvalitetna troslojna PVC okna in vrata ter strešna kritina črne barve. V objekt so dodatno vgrajene rolete, ki so vključene v prodajno ceno.

Okolica objekta je grobo urejena, v ceno pa je vključena tudi ograja v okolici objekta, s čimer boste prihranili kar nekaj stroškov za dokončanje objekta.

Vsi priključki objekta na gospodarsko javno infrastrukturo so pripeljani do objekta: vodovod, elektrika, javna kanalizacija, telekomunikacijski vod. Za odvajanje meteornih vod bo zgrajena ponikovalnica.Objekt je ogrevan s talnim gretjem s toplotno črpalko zrak-voda.

Do 1km oddaljenega centra Prebolda vodi pločnik, tako da boste lahko vi in vaši otroci varno prišli do šole, vrtca, trgovine, restavracije, kavarne, pošte, bazena, avtobusne postaje... Le 5 minut vožnje od objekta se nahaja tudi AC priključek Šempeter, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane.

Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz PGD projektne dokumentacije.

Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - Dejan

Zgodovina cen

07. 10. 2020 189.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny markerPrebold
Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2020

Velikost:110 m2
Zemljišče:616 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:P+M
Energetski razred:EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Šifra oglasa:202016DL

189.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Urh klemen bw

Urh Klemen


Št. licence: 02076

Tiny telephone040 453 725

Lokacija nepremičnine


Občina: Prebold