Logo

Potrebujete pomoč?
Phone 080 39 35

Left arrow PRODAMO: HIŠA, SAMOSTOJNA, PERNOVO, ŽALEC, SAVINJSKA, SLOVENIJA Right arrow

Dodatne karakteristike

Na robu mesta  Žalec, v kraju Pernovo gradimo naselje samostojnih hiš v tretji podaljšani gradbeni fazi. Objekti so locirani na mirni lokaciji nad Veliko Pirešico, iz katere se odpira pogled na Savinjsko dolino.


Opis

Objekt je velik 11,7×8m, neto tlorisne površine cca. 133 m2, etažnosti P+M. Novogradnja stoji na zemljišču, velikosti 463 m2.


Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, odprt strop in velike steklene površine v dnevni sobi in jedilnici, ter frčada nad eno od sob mansardi. V pritličju se nahaja hodnik, iz katerega dostopate v utility, spodnjo kopalnico, ter velik odprt dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo in dodatno shrambo. V pritličju se nahaja še kabinet, ki lahko služi kot pisarna ali dodatna spalnica. Po stopnicah se povzpnete v mansardo, kjer je predviden prostor za dve otroški sobi, spalnico z garderobo in kopalnico.


Na južni strani objekta vas čaka prostorna osončena zelenica, ki je dovolj velika, da bo na njej dovolj prostora tudi za postavitev bazena, manjši vrt in ostale pomožne objekte.


Objekt je zgrajen iz Porotherm opeke, nosilnimi stenami debeline 30 cm, debelino fasade 20 cm in PVC okni s troslojno zasteklitvijo Arcont PREMIUM.Vhodna vrata so INOTHERM. Objekt je pokrit z opečno strešno kritino TONDACH Figaro Deluxe. Pod temeljno ploščo je vgrajen tampon, podložni beton in hidroizolacija V4 z bitumenskim premazom.

Objekt je priključen na gospodarsko javno infrastrukturo: vodovod, elektrika, telekomunikacijski vod. Za ogrevanje je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda. Odvod meteornih vod je urejen s ponikanjem v ponikovalnici, odvod fekalnih vod pa v malo čistilno napravo APLAST-ZAGOŽEN tip MČN 5.


Objekt je lociran severno od naselja Pernovo. Trgovina in avtobusna postaja vas čakata ob poti do doma (v oddaljenosti 1,5km od objekta), prav tako sta v neposredni bližini vrtec in osnovna šola. Vse ostale pomembne storitve vas čakajo v bližnjem mestu Žalec, ki je odddaljeno 10 minut vožnje z avtomobilom. AC priključek Arja vas, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane, je oddaljen 5 minut vožnje z avtomobilom.


Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz DGD projektne dokumentacije.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - DejanZgodovina cen

16. 11. 2020 155.000 EUR

Podrobnosti o nepremičnini

Tiny markerPernovo
Tiny buildingHiša, Samostojna
Tiny builtZgrajeno leta 2021

Velikost:133 m2
Zemljišče:463 m2
Tip:Samostojna
Etažnost:K+P
Energetski razred:EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Šifra oglasa:201914-01

155.000 EUR

Nepremičninski agent

Za ogled kontaktirajte

Dejan lavbic bw

Dejan Lavbič


Št. licence: 01705

Tiny telephone041 370 433

Lokacija nepremičnine


Naselje: Pernovo

Občina: Žalec