+ 4

Savinjska

263.000,00 €

Prodam • Posest • Zazidljivo •

61.53€ / m²

Lastnosti

Vrsta in tip

Posest | Zazidljivo

Etažnost

Velikost

4274 m²

Energetski razred

Leto gradnje

Šifra oglasa

202211

Opis

Iščete primerno lokacijo za investicijo v individualno stanovanjsko gradnjo? Je za vašo bodočo investicijo pomembno, da se zemljišče nahaja v bližini blizu avtoceste, kar vam garantira, da boste lahko s svojim projektom privabili kupce iz širšega območja in s tem povečali uspešnost prodaje? Iščete zemljišče, ki že od prvega trenutka, ko stopite nanj, daje občutek, da je lokacija res izjemna, saj ponuja neokrnjene poglede na bližnje travnike?

Potem vam ponujamo možnost nakupa zemljišča, sestavljenega iz petih prostornih parcel za gradnjo stanovanjskih objektov in dovozno cesto. Skupna velikost zemljišča je 4639 m². Zemljišče je trenutno razdeljeno na pet parcel velikosti 607m², 651m², 666m², 907m², 926m² in dovozno cesto. Na zemljišče je glede na izvedeno parcelacijo mogoče umestiti 5 enostanovanjskih objektov, seveda pa je mogoče zgostiti pozidavo, če se boste namesto za gradnjo enostanovanjskih objektov odločili za umeščanje dvojčkov v prostor. Večji parceli je mogoče še dodatno razdeliti, s čimer bi lahko pridobili možnost umestitve dodatnega objekta. V tem primeru je mogoč še dokup kmetijskih zemljišč na vzhodu naselja, s čimer bi ohranili nadstandardno velikost parcel, iz katerih se odpirajo najlepši pogledi na bližnje travnike.

V prodajno ceno je vključen projekt DGD in PZI projekt komunalne opreme naselja, ter izvedba dovoda elektrike in telekomunikacijskega priključka do naselja. Priključek na vodovodno in kanalizacijsko omrežje se nahajata na dovozu v naselje. Z občino je sklenjen dogovor, s katerim bo mogoče po izgradnji infrastrukture znotraj naselja prenesti slednjo v last občine, v zameno za oprostitev plačila komunalnega prispevka, s čimer si boste še dodatno izboljšali donosnost investicije.

Naselje se nahaja nekaj minut vožnje stran od mest Trnava, Braslovče, Polzela in Šempeter, kjer se nahajajo še vse ostale potrebne dejavnosti, ki vam bodo zagotovile udobno bivanje (šola, vrtec, nakupovalni centri, zdravstveni dom, trgovine, storitvene dejavnosti ter avtobusna in železniška postaja...). Najbližji avtocestni priključek Šentrupert je oddaljen le 3 minute vožnje z avtomobilom, tako da vas od Celja loči le 15 minut, Ljubljane pa je dosegljiv v dobrih 30 minutah. 

ŠE NISTE PREPRIČANI? Za dodatne informacije o naselju, pogojih gradnje in predvideni komunalni ureditvi ter brezplačni ogled, pokličite na telefon 041/370-433 - Dejan ali pišite na: dejan@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam pravno varstvo in pomoč pri financiranju nakupa zemljišča in gradnje, pridobivanju gradbenega dovoljenja ter kvalitetne in ugodne geodetske in projektantske storitve.

  Lokacija

  KONTAKT

  Dejan Lavbič

  Št. licence: 02076

  041 370 433

  Pošljite sporočilo

  Podobne nepremičine v okolici

  Nove nepremičnine

  VSTOPITE V CENTER NEPREMIČNIN

  Dom kupujete s srcem,
  mi bomo vaš razum.