+ 13

Savinjska

179.760,00 €

Prodam • Stanovanje • 3-sobno • 2023

2219.26€ / m²

Lastnosti

Vrsta in tip

Stanovanje | 3-sobno

Etažnost

Velikost

81 m²

Energetski razred

Leto gradnje

2023

Šifra oglasa

2022052ST4DL

Opis

V Šmarju pri Jelšah poteka gradnja novega stanovanjskega kompleksa z modernimi stanovanji in funkcionalnimi tlorisi na privlačni lokaciji lokacija v samem centru mesta Šmarje pri Jelšah, prodamo.

Naprodaj je trosobno stanovanje površine 81 m², ki se nahaja v drugem nadstropju.

Stanovanje odlikuje kvalitetno vgrajeno stavbno pohištvo, talne obloge in notranja vrata. Funkcionalna zasnova stanovanja po nudi dovolj prostora za celotno družino.

Oprema objekta bo skladna s trenutnimi energetskimi standardi, ki zagotavljajo nizke stroške vzdrževanja objekta. To pomeni, da bo ogrevanje in sanitarno vodo primarno zagotavljala toplotna črpalka, podporni sistem v primeru povečanih potreb bo zagotovljen s podporno plinsko pečjo, pri čemer bo obračun porabe vode/energije po dejanski porabi stanovalcev. Za ustrezno prezračevanje prostorov bo poskrbela rekuperacija. Za hlajenje bo izvedena predpirprava za namestitev klimatske naprave. Okna bodo zastirana z zunanjimi žaluzijami. Internetni dostop bo zagotovljen preko optične povezave.   

Blok je opremljen z dvigalom. Nahaja se v samem centru mesta Šmarje pri Jelšah, kjer se nahaja vsa potrebna  infrastruktura - šola, vrtec, pošta, banka, zdravstveni dom.

Poleg stanovanja je potrebno dokupiti tudi lastniško pokrito parkirno mesto v vrednosti 8.000 EUR v garažnem objektu, ki bo zgrajen ob objektu.

V kolikor bi zaradi gibalne oviranosti oz. vašega zdravstvenega stanja potrebovali osebno asistenco, vam lahko v sodelovanju z bližnjim domom upokojencev ponudimo dodatno oskrbo, kot jo zagotavljajo varovana stanovanja, ki se nahajajo v bližini novogradnje.

Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino.

Za dodatne informacije in oglede pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič.

  Lokacija

  KONTAKT

  Dejan Lavbič

  Št. licence: 02076

  041 370 433

  Pošljite sporočilo

  Podobne nepremičine v okolici

  Nove nepremičnine

  VSTOPITE V CENTER NEPREMIČNIN

  Dom kupujete s srcem,
  mi bomo vaš razum.