+ 18

Savinjska

900.000,00 €

Prodam • Poslovni prostor • Skladišče • 1980

1000.00€ / m²

Lastnosti

Vrsta in tip

Poslovni prostor | Skladišče

Etažnost

Velikost

900 m²

Energetski razred

Leto gradnje

1980

Šifra oglasa

202207DL

Opis

V Savinjski dolini, v Belem Potoku pri Frankolovem, vam v nakup ponujamo bivši kamnolom znotraj katerega se nahaja proizvodna hala v izmeri cca.900 m2. Zemljišče omogoča umestitev dodatnih poslovnih objektov. Za območje je izdelana tudi idejna zasnova umestitve športno rekreacijskega centra z zaledno deponijo gradbenega materiala, prodamo.

Znotraj kamnoloma se nahaja večji poslovni objekt v izmeri cca. 900 m², primeren za skladišče ali proizvodno dejavnost. Zemljišče omogoča umestitev dodatnih poslovnih objektov.

Na predvidenem območju sedaj zapuščenega in kasneje saniranega kamnoloma je z idejno zasnovo umeščen športno rekreacijski center, ki s svojim programom in izgledom ureja sedaj degradirano območje. Glavni poudarek centra je na kolesarstvu in plezanju ter povezovanju vseh športnih in kulinaričnih možnosti v širšem okolju Frankolovega. 

Zasnova objekta v zalednem delu predvideva ogromen prostor za deponijo odvečnega materiala, ki nastaja pri gradbenih delih, tako da je s tem lahko tudi dobra naložba za gradbeno podjetje.

Objekt je integriran v naravni okoliš v smislu minimalne degradacije okolice glede na konfiguracijo terena, zapolnjuje prostor ter se prilagaja terenu kot je bil nekoč pred pričetkom rudarjenja na tem območju. Pod terenom je objekt pravokotne oblike, po višini deljen na klet, pritličje in nadstropje. Vhod je iz južne strani, kjer so locirana tudi parkirna mesta.

Programsko je v objekt umeščena restavracija, športna dvorana s plezalno steno, izposojevalnica koles in spremne dejavnosti. V preostalem prostoru na dani parceli je predvidena še kolesarska proga z ovirami, kolesarski poligon za mlajše udeležence, 40 metrov visoka plezalna stena, zip line in prostor za umestitev manjšega glampinga.

Lokacija lahko služi tudi kot izhodišče za ostale lokalne turistične znamenitosti ( Terme Zreče, Terme Dobrna, vinska klet Zlati Grič, KSEVT Vitanje, Žička kartuzija, Šmartinsko jezero, Konjiška gora, grad Lindek, lokalne turistične kmetije, itd...).

Še niste prepričani? Pokličite za brezplačen ogled. Kupcem ponujamo tudi možnost pridobitve ugodnega kredita za financiranje nakupa. Za dodatne fotografije, več informacij in za ogled nepremičnine pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič

  Lokacija

  KONTAKT

  Dejan Lavbič

  Št. licence: 02076

  041 370 433

  Pošljite sporočilo

  Podobne nepremičine v okolici

  Nove nepremičnine

  VSTOPITE V CENTER NEPREMIČNIN

  Dom kupujete s srcem,
  mi bomo vaš razum.