Izognite se pastem pri nakupunepremičnine.

Zaščita kupca

Nakup nepremičnine je velik korak. Ne zaupajte le prodajalcu in njegovemu agentu. Nepremičninski strokovnjaki ekipe Center nepremičnin ščitijo vaše interese pri nakupu nepremičnine. Z nami bo vaš nakup brez tveganj.

Strokovna pomoč

Nepremičninski agenti so dobri prodajalci z obilico znanja o prodaji nepremičnin. Je to res dovolj za vas? Da vam ne uide nobena napaka, je vsak strokovnjak ekipe Center nepremičnin specializiran za svoje nepremičninsko področje.

Vse na enem mestu

Prihranite svoj čas. Ekipa Centra nepremičnin povezuje vse strokovnjake, ki jih potrebujete pri nakupu nepremičnin, na enem mestu.

Prihranek denarja

V osnovi brezplačen portal, ki vam podaja informacije o varnem postopku nakupa nepremičnine. Ko potrebujete pomoč, vam Center nepremičnin ponuja strokovnjake, ki za vaš denar ponujajo največ.

Koraki nakupa

01

Iskanje nepremičnine

Poiščite dom, ki vam je resnično všeč, Center nepremičnin vam bo pomagal preveriti, ali je z vašim novim domom vse v najlepšem redu.

02

Osnovni pregled nepremičnine pred nakupom

Opravite hitri pregled nepremičnine kar sami, prejmite naš brezplačni vodnik in hitro vam bomo odprli oči, na kaj morate biti še posebej pozorni, preden sprejmete odločitev o nakupu nepremičnine.

03

Pregled nepremičnine s strokovnjaki

Potrebujete pomoč strokovnjaka? S pomočjo naših strokovnjakov preglejte nepremičnino in ne bo vam ušla nobena napaka. Zavedali se boste stanja nepremičnine in stroškov, ki vas čakajo po nakupu, da boste lahko realno ocenili, ali si nov dom lahko privoščite.

04

Izvedba pogajanj

Po celovitem strokovnem ogledu boste imeli realno sliko stanja nepremičnine in dobro izhodišče za pričetek pogajanj o ceni s prodajalcem. S pomočjo našega agenta boste prihranili denar, ki ga boste po nakupu koristneje porabili za druge stroške, ki vas še čakajo.

05

Izvedba pravnega posla

Sklenite pogodbo in plačajte aro, naši pravni strokovnjaki pa bodo poskrbeli za vašo pravno zaščito in varen nakup.

06

Plačilo kupnine

Plačajte prodajalcu kupnino šele takrat, ko resnično opravi vse kar je potrebno, da postanete ponosni lastnik svojega novega doma.

07

Ureditev vpisa v zemljiško knjigo

Vknjižba lastninske pravice je vaš končni cilj, pri katerem ne želite neljubih presenečenj.

08

Selitev

Po uspešni primopredaji sledi selitev, ki lahko s pomočjo naše ekipe postane manj stresna.

Bi tudi vi želeli mirno spati pri
nakupu vašega novega doma?

Želite, da vam pri nakupu nepremičnine stoji ob strani naša ekipa strokovnjakov? Kontaktirajte nas za brezplačen posvet.

BLOG

Sveže novice
ob jutranji kavi.

Vaš najboljši vir dnevnih informacij na trgu nepremičnin.

Pričnite brezplačno!

Prenesite naš brezplačni vodnik in v nekaj korakih preverite, ali ste na pravi poti do nepremičnine po vaši meri.

FAQ

Pogosto nas vprašate…

Pot do novega doma se običajno prične s kopico vprašanj…

Naši izkušeni agenti Centra nepremičnin vas bodo vodili skozi vsak korak nakupnega procesa vaše izbrane nepremičnine. Naša usposobljena ekipa nepremičninskih agentov in ostalih strokovnjakov s področja nepremičnin vam bo pomagala poiskati primerno nepremičnino, se v vašem imenu pogajati za najboljšo ceno, preveriti dejansko in pravno stanje nepremičnine, zaščititi vaše pravice pri nakupu nepremičnine in zagotoviti brezhibno izkušnjo od iskanja do primopredaje vaše izbrane nepremičnine.
Seveda. Kadar kupujete nepremičnino od lastnika, ki mu ne stoji ob strani nepremičninska agencija, vam še posebej svetujemo, da poiščete pomoč strokovnjakov, ki bodo zaščitili vaše interese kot kupca nepremičnine. Naša usposobljena ekipa nepremičninskih agentov in ostalih strokovnjakov s področja nepremičnin, vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami s področja nakupa nepremičnin stala ob strani in zaščitila vaše interese in pravice pri nakupu nepremičnine, se v vašem imenu pogajala za ceno ter vam prihranila nepredvidene stroške po nakupu nepremičnine.
Center nepremičnin lahko preprosto kontaktirate tako, da izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, nam pošljete e-pošto na naslov: info@center-nepremicnin.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 39 35. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri nakupu nepremičnine.