Podajte se v nakup v spremstvu strokovnjakov.

Kjer se druge nepremičninske agencije ustavijo, se delo naših nepremičninskih agentov šele prične.

keys

Zaščita kupca

Nakup nepremičnine je pomemben korak. Za varnost svojega nakupa ne zaupajte samo prodajalcu in agentu. Ekipa Center nepremičnin ščiti vaše interese, zagotavljajoč brezskrbnost pri nakupu.

Strokovna pomoč

Nepremičninski agenti so izkušeni prodajalci z obilico znanja o prodaji nepremičnin. Da vam ne uide nobena napaka, je vsak strokovnjak ekipe Centra nepremičnin specializiran za svoje nepremičninsko področje.

Vse na enem mestu

Prihranite svoj čas. Ekipa Centra nepremičnin povezuje vse strokovnjake, ki jih potrebujete pri nakupu nepremičnin, na enem mestu.

Prihranek denarja

V osnovi brezplačen portal z informacijami o varnem nakupu nepremičnine. Ko potrebujete pomoč, vam Center nepremičnin ponuja strokovnjake, ki za vaš denar ponujajo največ.

KORAKI VARNEGA NAKUPA NEPREMIČNINE

Nakup nepremičnine.

Od vaše odločitve za prodajo nepremičnine do priliva kupnine na tekoči račun vas loči le brezhibna podpora naše ekipe strokovnjakov, ki pozna odgovor na vsako vprašanje, ki se vam bo zastavilo na poti do uspešne prodaje.

01

Iskanje nepremičnine

Poiščite dom, ki vam je resnično všeč, Center nepremičnin vam bo pomagal preveriti, ali je z vašim novim domom vse v najlepšem redu.

02

Osnovni pregled nepremičnine pred nakupom

Opravite hitri pregled nepremičnine kar sami, prejmite naš brezplačni vodnik in hitro vam bomo odprli oči, na kaj morate biti še posebej pozorni, preden sprejmete odločitev o nakupu nepremičnine.

03

Pregled nepremičnine s strokovnjaki

Potrebujete pomoč strokovnjaka? S pomočjo naših strokovnjakov preglejte nepremičnino in ne bo vam ušla nobena napaka. Zavedali se boste stanja nepremičnine in stroškov, ki vas čakajo po nakupu, da boste lahko realno ocenili, ali si nov dom lahko privoščite.

04

Izvedba pogajanj

Po celovitem strokovnem ogledu boste imeli realno sliko stanja nepremičnine in dobro izhodišče za pričetek pogajanj o ceni s prodajalcem. S pomočjo našega agenta boste prihranili denar, ki ga boste po nakupu koristneje porabili za druge stroške, ki vas še čakajo.

05

Izvedba pravnega posla

Sklenite pogodbo in plačajte aro, naši pravni strokovnjaki pa bodo poskrbeli za vašo pravno zaščito in varen nakup.

06

Plačilo kupnine

Plačajte prodajalcu kupnino šele takrat, ko resnično opravi vse kar je potrebno, da postanete ponosni lastnik svojega novega doma.

07

Ureditev vpisa v zemljiško knjigo

Vknjižba lastninske pravice je vaš končni cilj, pri katerem ne želite neljubih presenečenj.

08

Selitev

Po uspešni primopredaji sledi selitev, ki lahko s pomočjo naše ekipe postane manj stresna.

PODPORA EKIPE STROKOVNJAKOV

Bi tudi vi želeli mirno spati pri nakupu vašega novega doma?

Želite, da vam pri nakupu nepremičnine stoji ob strani naša ekipa strokovnjakov? Kontaktirajte nas za brezplačen posvet.

ZADOVOLJSTVO NAŠIH STRANK

Dejanja štejejo.

Verjamemo, da se naš uspeh meri po zadovoljstvu naših strank. Zato si pri vsakem koraku prizadevamo preseči vaša pričakovanja.

“Hitrost je zame najpomembnejša. Zato prisegam na ekipo Centra nepremičnin.”

Matevž Petek

“Res super ekipa. Vedno najdejo rešitev za vsako vprašanje, ki se nam pri našem poslovanju pojavi na področju nepremičnin.”

Jože Rožič

“Zaradi dobre izkušnje bom vas in vašo agencijo z veseljem priporočila dalje.”

Ivanka Podpečan

BLOG

Sveže novice
ob jutranji kavi.

Vaš najboljši vir dnevnih informacij na trgu nepremičnin.

FAQ

Pogosto nas vprašate…

Pot do novega doma se običajno prične s kopico vprašanj.

Naši izkušeni agenti Centra nepremičnin vas bodo vodili skozi vsak korak nakupnega procesa vaše izbrane nepremičnine. Naša usposobljena ekipa nepremičninskih agentov in ostalih strokovnjakov s področja nepremičnin vam bo pomagala poiskati primerno nepremičnino, se v vašem imenu pogajati za najboljšo ceno, preveriti dejansko in pravno stanje nepremičnine, zaščititi vaše pravice pri nakupu nepremičnine in zagotoviti brezhibno izkušnjo od iskanja do primopredaje vaše izbrane nepremičnine.
Seveda. Kadar kupujete nepremičnino od lastnika, ki mu ne stoji ob strani nepremičninska agencija, vam še posebej svetujemo, da poiščete pomoč strokovnjakov, ki bodo zaščitili vaše interese kot kupca nepremičnine. Naša usposobljena ekipa nepremičninskih agentov in ostalih strokovnjakov s področja nepremičnin, vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami s področja nakupa nepremičnin stala ob strani in zaščitila vaše interese in pravice pri nakupu nepremičnine, se v vašem imenu pogajala za ceno ter vam prihranila nepredvidene stroške po nakupu nepremičnine.
Center nepremičnin lahko preprosto kontaktirate tako, da izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, nam pošljete e-pošto na naslov: info@center-nepremicnin.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 39 35. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri nakupu nepremičnine.