Agencija celovitih rešitev.

Kjer se druge nepremičninske agencije ustavijo, se delo naših nepremičninskih agentov šele prične.

Agencija celovitih rešitev.

Celovit nabor storitev

Na trgu nepremičnin ves čas razvijamo celovit nabor storitev, ki lastnikom in kupcem nepremičnin zagotavljajo strokovne rešitve po dostopnih cenah.

Strokovnjaki iz različnih področij

Ekipo predstavljamo univerzitetno izobraženi strokovnjaki s področij trženja nepremičnin, geodezije, gradbeništva, arhitekture, prava, ekonomije in razvoja nepremičninskih projektov

Celosten
pristop

Niso le naše storitve tiste, ki nas delajo edinstvene. Poseben je tudi naš pristop, objektivnost in komunikacija, ki nas naredijo odlične in zaupanja vredne.

O NAS

Naša ekipa.

Naša izkušena ekipa vam omogoča izbiro s srcem. S stalno podporo strokovn rešujemo izzive pri prodaji ali nakupu nepremičnin.

Nepremičninski agenti

Dobro usposobljen nepremičninski agent je ključ do uspešne prodaje brez tveganj za vse udeležence. Spoznajte našo ekipo agentov, ki se nenehno izpopolnjuje v prodajnih veščinah in ki ob podpori strokovnjakov predstavlja nepremagljivo ekipo med agenti v Sloveniji.


Arhitekti in projektanti

Tipske rešitve in pomanjkanje gradbenih dovoljenj lahko povzročijo težave pri gradnji in uporabi novega doma. Naša ekipa arhitektov se bo posvetila legalnosti vaših objektov ter vam po dostopni ceni izdelala individualno prilagojen projekt, da bo vaša hiša postala dom, ki ste si ga vedno želeli.


Nepremičninski odvetniki

Zavedamo se pomena brezhibnega prenosa lastništva pri prodaji nepremičnine, zato naši agenti sodelujejo z ekipo specializiranih odvetnikov za nepremičninsko področje. Skrbijo za vaš miren spanec od podpisa pogodbe do selitve v novi dom.


Geodeti

Neurejeno geodetsko stanje nepremičnine lahko prinese spore s sosedi, gradbene težave in nepredvidene stroške po nakupu. Naša ekipa geodetov bo s strokovnostjo pregledala nepremičninske evidence, uredila njihovo stanje ter zagotovila brezskrbno uporabo po nakupu.


Cenilci

Prava vrednost nepremičnine na trgu je dobra osnova za hitro prodajo. Naši cenilci bodo pripravili cenitve za namen prodaje, pridobitev bančnih hipotek, optimizacijo davčnih posledic prodaje ali za potrebe dedovanja.


Energetski svetovalci

Energetski svetovalci so ključni pri odločitvi o nakupu nepremičnine, saj energetsko varčen objekt prinaša pomembne prihranke po nakupu. Z energetsko izkaznico boste lažje predvideli stroške vzdrževanja, medtem ko vam bodo nasveti svetovalca olajšali odločitve glede nujnih ukrepov obnove po nakupu.


Davčni svetovalci

Naši agenti vam bodo pomagali optimizirati davčne posledice prodaje nepremičnine in v sodelovanju z davčnim svetovalcem povečati končni zaslužek od prodaje.

SODELUJTE Z NAMI

Iščete nove izzive?
Pridružite se naši ekipi.

Pomagajte našim strankam ustvariti brezhibno izkušnjo na njihovi poti do novega doma.

ZADOVOLJSTVO NAŠIH STRANK

Dejanja štejejo.

Verjamemo, da se naš uspeh meri po zadovoljstvu naših strank. Zato si pri vsakem koraku prizadevamo preseči vaša pričakovanja.

“Hitrost je zame najpomembnejša. Zato prisegam na ekipo Centra nepremičnin.”

Matevž Petek

“Res super ekipa. Vedno najdejo rešitev za vsako vprašanje, ki se nam pri našem poslovanju pojavi na področju nepremičnin.”

Jože Rožič

“Zaradi dobre izkušnje bom vas in vašo agencijo z veseljem priporočila dalje.”

Ivanka Podpečan