Prepustite prodajo nepremičnine strokovnjakom.

Kjer se druge nepremičninske agencije ustavijo, se delo naših nepremičninskih agentov šele prične.

sellers

Najvišja prodajna cena

Analizirali bomo trenutno stanje trga, določili časovno dinamiko prodaje in ob upoštevanju trenutnih tveganj na trgu pripravili načrt s pričakovano oceno vrednosti vaše nepremičnine.

Inovativno trženje nepremičnine

Izstopajte v poplavi oglasov. Naši sodobni trženjski pristopi upoštevajoč trženjske inovacije vam bodo zagotovili, da bo vaša nepremičnina opazna.

Pravna zaščita pred tožbami kupcev

Naša pravna služba bo poskrbela, da prodaja nepremičnine ne bo prepuščena naključjem ter kasnejšim očitkom in potencialnim tožbam kupcev.

Ekipa strokovnjakov

Na vsakem koraku v procesu prodaje nepremičnine vas spremlja naša izkušena ekipa nepremičninskih strokovnjakov, pripravljena predvideti vse morebitne izzive na poti do uspešne prodaje.

KORAKI VARNE PRODAJE NEPREMIČNINE

Prodaja nepremičnine.

Od vaše odločitve za prodajo nepremičnine do priliva kupnine na tekoči račun vas loči le brezhibna podpora naše ekipe strokovnjakov, ki pozna odgovor na vsako vprašanje, ki se vam bo zastavilo na poti do uspešne prodaje.

01

Priprava nepremičnine na prodajo

Majhni lepotni popravki nepremičnine pred prodajo lahko bistveno vplivajo na ceno. Odprava večjih napak nepremičnine pa nujna, za zaščito pred kasnejšimi odškodninskimi zahtevki kupcev nepremičnine.

02

Pregled nepremičninske dokumentacije

Da zagotovimo uspešno prodajo nepremičnine, bomo pred prodajo preverili obstoječo projektno in gradbeno dokumentacijo, stanje v nepremičninskih evidencah in zemljiški knjigi ter pridobili manjkajočo dokumentacijo.

03

Trženje nepremičnine

Z našimi izkušenimi prodajalci boste našli najboljše kupce, ki bodo pripravljeni plačati najboljšo ceno. Inovativni prodajni pristopi pa bodo vašo nepremičnino potisnili v sam vrh.

04

Izvedba pogajanj s kupci

Prepričajmo kupce, da je vaša nepremičnina vredna svojega denarja. Ustrezna predstavitev, podprta s pravimi argumenti, bo hitro vodila v uspešno prodajo in sklepanje pogodbe s plačilom are.

05

Izvedba pravnega posla

Naj bo sklenitev pogodbe brez tveganj, saj vas napake lahko stanejo veliko denarja. Opravili bomo vse birokratske postopke ter speljali posel hitro in brez skrbi za vas.

06

Prejem kupnine

Prodajalec mora prejeti kupnino, kupec pa nepremično, ki jo je plačal. Z našo pomočjo se boste izognili številnim napakam, ki jih v tej fazi običajno naredijo neizkušeni prodajalci.

07

Ureditev stanja v zemljiški knjigi

Vpis v zemljiško knjigo mora biti brez napak, z vsemi pravicami in predhodno urejenim zemljiškoknjižnim stanjem, ki omogoča da bo posel prodaje uspešno končan, vi ba boste imeli miren spanec.

PREPUSTITE PRODAJO STROKOVNJAKOM

Ste obstali v procesu prodaje vaše nepremičnine?

ZADOVOLJSTVO NAŠIH STRANK

Dejanja štejejo.

Verjamemo, da se naš uspeh meri po zadovoljstvu naših strank. Zato si pri vsakem koraku prizadevamo preseči vaša pričakovanja.

“Hitrost je zame najpomembnejša. Zato prisegam na ekipo Centra nepremičnin.”

Matevž Petek

“Res super ekipa. Vedno najdejo rešitev za vsako vprašanje, ki se nam pri našem poslovanju pojavi na področju nepremičnin.”

Jože Rožič

“Zaradi dobre izkušnje bom vas in vašo agencijo z veseljem priporočila dalje.”

Ivanka Podpečan

KAKO ZAČETI?
Brezplačna ocena vrednosti nepremičnine.
Pridobite oceno vrednosti vaše nepremičnine po elektronski pošti v 24 urah.

PONUDBA NEPREMIČNIN

Poiščite vašo sanjsko
nepremičnino.

Najnovejše nepremičnine

BLOG

Sveže novice
ob jutranji kavi.

Vaš najboljši vir dnevnih informacij na trgu nepremičnin.

FAQ

Pogosto nas vprašate…

Pot do novega doma se običajno prične s kopico vprašanj.

Naši izkušeni agenti Centra nepremičnin vas bodo vodili skozi vsak korak prodajnega procesa vaše nepremičnine. Najprej bomo izvedli cenitev nepremičnine, nato bomo določili predlagano oglaševano in predvideno prodajno ceno vaše nepremičnine. Pred pričetkom prodaje bomo preverili dejansko in pravno stanje vaše nepremičnine ter vam pomagali odpraviti ključne ugotovljene pomanjkljivosti, ki lahko vplivajo na doseženo prodajno ceno nepremičnine. Poskrbeli bomo za profesionalno fotografiranje vaše nepremičnine, po potrebi izdelali virtualni sprehod skozi nepremičnino, pripravili profesionalne fotografije, video predstavitev in tiskovine ter poskrbeli za učinkovito predstavitev na spletnih nepremičninskih portalih v Sloveniji in v tujini. Po pričetku oglaševanja vaše nepremičnine bomo poskrbeli za profesionalno vodenje ogledov vaše nepremičnine, poskrbeli za komunikaciji s potencialnimi kupci nepremičnin, ter se s kupci v vašem imenu pogajali za najvišjo prodajno ceno nepremičnine. Po tem, ko bomo našli kupca, bomo poskrbeli za varno izvedbo pravnega posla, optimizacijo davčnih posledic prodaje nepremičnine, izvedbo vseh davčnih postopkov, do overitve podpisa na prodajni pogodbi, varne predaje prodajne pogodbe kupcu po prejemu kupnine za vašo nepremičnino ter izvedbo primopredaje vaše nepremičnine kupcu. Naš cilj je, da vam zagotovimo brezhibno izkušnjo prodaje vaše nepremičnine in izogib potencialnim tožbam kupcev tudi po prodaji nepremičnine.
Seveda. Tudi če ste že našli kupca za vašo nepremičnino, vam svetujemo, da pri izvedbi pravnega posla vključite nepremičninske strokovnjake, ki bodo zaščitili vaše interese kot prodajalca nepremičnine. Naša usposobljena ekipa nepremičninskih agentov, vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami s področja prodaje nepremičnin stala ob strani in zaščitila vaše interese in pravice pri prodaji nepremičnine, se v vašem imenu pogajala za ceno, izvedla celoten postopek prodaje, od podpisa predpogodbe, deponiranja are na fiduciarnem računu nepremičninske agencije, oddaje davčnih napovedi, optimizacije davčnih posledic prodaje, do overitve podpisa na prodajni pogodbi, varne predaje prodajne pogodbe kupcu po prejemu kupnine za vašo nepremičnino ter izvedbo primopredaje vaše nepremičnine kupcu. Zaščitili vas bomo tudi pred pravnimi posledicami, ki jih kot prodajalec lahko nosite tudi po prodaji nepremičnine, ter tako poskrbeli za brezhibno izkušnjo pri prodaji nepremičnine.
Če potrebujete pomoč nepremičninskega posrednika Centra nepremičnin pri prodaji nepremičnine, nas lahko preprosto kontaktirate tako, da izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, nam pošljete e-pošto na naslov: info@center-nepremicnin.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 39 35. Naša ekipa nepremičninskih agentov in ostalih nepremičninskih strokovnjakov vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri prodaji nepremičnine.