Prepustite prodajo strokovnjakom.

Dosežemo najvišjo prodajno ceno

Analizirali bomo trenutno stanje trga, preverili trenutna tveganja na trgu in z vami pripravili podroben načrt prodaje z oceno vrednosti vaše nepremičnine.

Inovativno trženje

Izstopajte v poplavi oglasov. Naši sodobni trženjski pristopi upoštevajoč trženjske inovacije vam bodo zagotovili, da bo vaša nepremičnina opazna.

Ekipa strokovnjakov

V vsaki fazi vaše prodaje na trgu in realizacije posla s kupcem vam bodo ob strani stali naši strokovnjaki, ki napak pri prodaji ne bodo dopustili.

Pravna zaščita prodajalca

Naša ekipa pravnikov bo poskrbela, da posel prodaje ne bo prepuščen naključjem in kasnejšim očitkom in tožbam kupcev.

Koraki prodaje

01

Priprava nepremičnine na prodajo

Preverili bomo obstoječo gradbeno dokumentacijo in pridobljena gradbena dovoljenja, da ne boste kupili neskladne ali še huje, črne gradnje. Ocenili bomo tudi strošek pridobitve vse potrebne dokumentacije.

02

Odprava pomanjkljivosti nepremičnine

Majhni lepotni popravki vaše nepremičnine lahko bistveno vplivajo na ceno, prav tako pa lahko neurejeno stanje vaše nepremičnine v uradnih evidencah ali pomanjkljiva dokumentacija, onemogočita uspešno prodajo.

03

Trženje nepremičnine

Z našimi izkušenimi prodajalci boste našli najboljše kupce, ki bodo pripravljeni plačati najboljšo ceno. Inovativni prodajni pristopi pa bodo vašo nepremičnino potisnili v sam vrh.

04

Izvedba pogajanj s kupci

Prepričajmo kupce, da je vaša nepremičnina vredna svojega denarja. Ustrezna predstavitev, podprta s pravimi argumenti, bo hitro vodila v uspešno prodajo in sklepanje pogodbe s plačilom are.

05

Izvedba pravnega posla

Naj bo sklenitev pogodbe brez tveganj, saj vas napake lahko stanejo veliko denarja. Opravili bomo vse birokratske postopke ter speljali posel hitro in brez skrbi za vas.

06

Prejem kupnine

Prodajalec mora prejeti kupnino, kupec pa nepremično, ki jo je plačal. Z našo pomočjo se boste izognili številnim napakam, ki jih v tej fazi običajno naredijo neizkušeni prodajalci.

07

Ureditev stanja v zemljiški knjigi

Vpis v zemljiško knjigo mora biti brez napak, z vsemi pravicami in predhodno urejenim zemljiškoknjižnim stanjem, ki omogoča, da bo posel prodaje uspešno končan, vi pa boste imeli miren spanec.

Ste obstali v procesu prodaje vaše
nepremičnine?

Prehitite druge kupce. Bodite prvi obveščeni o novi nepremičnini v naši ponudbi!

BLOG

Sveže novice
ob jutranji kavi.

Vaš najboljši vir dnevnih informacij na trgu nepremičnin.

Kako pričeti s prodajo?

Prenesite naš brezplačni vodnik z navodili, kako se pripraviti na prodajo nepremičnine, da se izognete kasnejšim težavam in tožbam kupcev po prodaji.

FAQ

Pogosto nas vprašate…

Pot do novega doma se običajno prične s kopico vprašanj.

Naši izkušeni agenti Centra nepremičnin vas bodo vodili skozi vsak korak prodajnega procesa vaše nepremičnine. Najprej bomo izvedli cenitev nepremičnine, nato bomo določili predlagano oglaševano in predvideno prodajno ceno vaše nepremičnine. Pred pričetkom prodaje bomo preverili dejansko in pravno stanje vaše nepremičnine ter vam pomagali odpraviti ključne ugotovljene pomanjkljivosti, ki lahko vplivajo na doseženo prodajno ceno nepremičnine. Poskrbeli bomo za profesionalno fotografiranje vaše nepremičnine, po potrebi izdelali virtualni sprehod skozi nepremičnino, pripravili profesionalne fotografije, video predstavitev in tiskovine ter poskrbeli za učinkovito predstavitev na spletnih nepremičninskih portalih v Sloveniji in v tujini. Po pričetku oglaševanja vaše nepremičnine bomo poskrbeli za profesionalno vodenje ogledov vaše nepremičnine, poskrbeli za komunikaciji s potencialnimi kupci nepremičnin, ter se s kupci v vašem imenu pogajali za najvišjo prodajno ceno nepremičnine. Po tem, ko bomo našli kupca, bomo poskrbeli za varno izvedbo pravnega posla, optimizacijo davčnih posledic prodaje nepremičnine, izvedbo vseh davčnih postopkov, do overitve podpisa na prodajni pogodbi, varne predaje prodajne pogodbe kupcu po prejemu kupnine za vašo nepremičnino ter izvedbo primopredaje vaše nepremičnine kupcu. Naš cilj je, da vam zagotovimo brezhibno izkušnjo prodaje vaše nepremičnine in izogib potencialnim tožbam kupcev tudi po prodaji nepremičnine.
Seveda. Tudi če ste že našli kupca za vašo nepremičnino, vam svetujemo, da pri izvedbi pravnega posla vključite nepremičninske strokovnjake, ki bodo zaščitili vaše interese kot prodajalca nepremičnine. Naša usposobljena ekipa nepremičninskih agentov, vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami s področja prodaje nepremičnin stala ob strani in zaščitila vaše interese in pravice pri prodaji nepremičnine, se v vašem imenu pogajala za ceno, izvedla celoten postopek prodaje, od podpisa predpogodbe, deponiranja are na fiduciarnem računu nepremičninske agencije, oddaje davčnih napovedi, optimizacije davčnih posledic prodaje, do overitve podpisa na prodajni pogodbi, varne predaje prodajne pogodbe kupcu po prejemu kupnine za vašo nepremičnino ter izvedbo primopredaje vaše nepremičnine kupcu. Zaščitili vas bomo tudi pred pravnimi posledicami, ki jih kot prodajalec lahko nosite tudi po prodaji nepremičnine, ter tako poskrbeli za brezhibno izkušnjo pri prodaji nepremičnine.
Če potrebujete pomoč nepremičninskega posrednika Centra nepremičnin pri prodaji nepremičnine, nas lahko preprosto kontaktirate tako, da izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, nam pošljete e-pošto na naslov: info@center-nepremicnin.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 39 35. Naša ekipa nepremičninskih agentov in ostalih nepremičninskih strokovnjakov vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri prodaji nepremičnine.